Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Αρσενικά

Ξεκινήσαμε με δύο φίλους να πάμε σινεμά., δεν βρήκαμε όμως εισιτήρια και καταλήξαμε να πίνουμε ουίσκια.

Για τέσσερις ώρες μιλάγαμε για το γνωστό θέμα «δεν καταλαβαίνω τις γυναίκες». Μου πήρε 4 ουίσκια να εξηγώ ότι δεν είναι οι γυναίκες τρελές, ανισόρροπες, κακές, υστερικές, στριμμένες, με μοναδικό σκοπό της ζωής τους να ευνουχίζουν τους άνδρες. Στο τέλος έγινα ντίρλα και να τους πίσω δεν κατάφερα!

Τι να σας πω τώρα;; ξέρω τα αρσενικά σκέφτονται πολύ πιο απλά από τα θηλυκά, ξέρω τα αρσενικά έχουν πιο άμεσες ανάγκες, ξέρω τα αρσενικά ικανοποιούνται πολύ πιο εύκολα από τις γυναίκες. Ξέρουμε άλλωστε πως λειτουργούν τα αγόρια! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλες οι θηλυκές είναι σκύλες.

Έλεγα: υπάρχουν πολλές καλές κοπέλες ελεύθερες, μην μου λετε ότι έχουν μείνει μόνο ρετάλια. Γέλαγαν….

Έλεγα: Είναι αφελές να περιμένετε από πιτσιρίκες ώριμη συμπεριφορά. Γιατίιιιιι;….

Έλεγα: Όχι οι γυναίκες δεν θέλουν μάτσο άνδρες, θέλουν απλώς άνδρες και όχι κοριτσάκια. Μαλακίες…….

Έλεγα: Δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες, όπως και εσείς διαφέρουν μεταξύ τους. Έλα μωρέ ……

Έλεγα: Γενικά θέλουμε να ενδιαφέρεστε. Ακόμα και για τα ρούχα σας;;;…..

Έλεγα: Θέλουμε ασφάλεια. Θέλετε σεχ …..

Άνδρες από τον Άρη, γυναίκες από τη Αφροδίτη!!!

Δεν βγάζεις άκρη σου λεω, αλκοολικιά θα γίνω. Διότι πως να το κάνουμε, Μυαλό-Αρβελέρ, Σώμα-Ατζελίνα Τζολί, Τσαχπινιά-Μέρλιν Μονρόε, Γοητεία-Σκάρλετ Γιοχανσον, Χρήμα-Μαριάννα Λάτση, Επιρροή-Μέρκελ, Γούστο-Κοκό Σανέλ, Σεξαπιλ-Πετρούλα, Νοικοκυροσύνη-σαν τη μαμά σας, και …. ενδιαφέρον για εσάς όσο η καλύτερή σας φίλη …. Δεν γίνετε!!!!! Στο κάτω κάτω της γραφής αγαπητοί μου, δεν είσαστε και ο Μπραντ Πιτ!!

Η παρακάτω συνταγή είναι παραδοσιακή των Βαλκανίων. Την βρίσκεις στη Βόρια Ελλάδα πολύ, αλλά εκεί που την συναντάς σχεδόν σε κάθε τραπέζι είναι στη Σερβία. Φτιάχτε την όταν βρείτε πιπεριές στο Σουπερ Μαρκετ και φυλάχτε την σε ένα βάζο στο ψυγείο. Είναι ότι πρέπει για άλειμμα πάνω στο ψωμί, αλλά και για συνοδευτικό ψητών κρεάτων.

Αιβαρ

18 ψημένες στο γκρίλ πιπεριές Φλωρίνης 3 σκελίδες σκόρδο 3 κουταλάκια του γλυκού αλάτι 2 κουταλάκια του γλυκού μπούκοβο ή 2 καυτερές πιπερίτσες ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
Ψήνουμε της πιπεριές στο φούρνο μέχρι να μαλακώσουν. Τις βγάζουμε και καυτές όπως είναι τις βάζουμε σε μία καθαρή πλαστική σακούλα και την κλείνουμε καλά να μείνει ο ατμός μέσα. Μετά από λίγο που έχουν κρυώσει ελαφρά ανοίγουμε τη σακούλα και τις ξεφλουδίζουμε μία μία. Πολτοποιούμε τις πιπεριές στο μούλτι. Προσθέτουμε το σκόρδο λιωμένο, το αλάτι, το μπούκοβο και το ελαιόλαδο. Σοτάρουμε το μίγμα σε τηγάνι για 10 περίπου λεπτά, μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά του. Τη φυλάσσουμε σε βάζο στο ψυγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: