Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Τι πάθανε όλοι;;;;

Ρε παιδιά γιατί όλοι ξαφνικά θέλουν να μας δούνε εκεί που μέχρι χτες δεν μας μιλάγανε;;; Χτες μας πήρε τηλέφωνο ο Μπάμιας ο Ομπαμας, και μας παρακάλαγε να πάμε από το σπιτικό του γιατί από την ανησυχία δεν μπορεί να κοιμηθεί η Μισέλ.

Σήμερα, μόλις έμαθε η κυρ Αγγέλα ότι παίζει να μας ψήσει ο Μπάμιας να γίνουμε φίλοι και να παίζουμε πλέον μόνο με τα δικά του παιχνιδάκια, σνομπάροντας τα δικά της, μας πήρε τηλέφωνο και μας κάλεσε για μπύρες και λουκάνικα στο δικό της τσαρδί.

Εμείς βέβαια έχουμε τους δικούς μας φίλους κυρίως τον άνδρα της Κάρλας, που παίζεται να είμαστε και ξαδέλφια, και κάποιους άλλους κακομοίρηδες σαν εμάς τους θουθουθιάριδεθ του ΧοΘε ΛουιΘ Μαρία ΚουναΘέρτα ΚουναΘαρτα, και άλλους τέτοιους που όμως παιχνιδάκια δεν παράγουν άρα τζάμπα μάγκες είναι και αυτοί.

Τέλος πάντων, στα πλαίσια της «διαβούλευσης» (έτσι λέγετε πλέον το εθνικό σπορ, όχι μαλακία, διαβούλευση!) λεω να πω και εγώ ο πολίτης τη γνώμη μου στο Γιώργο, να έχει το παλικάρι να πορεύετε.

Κατ΄ αρχήν, και βέβαια να πάμε! Μας καλούνε για τζάμπα μάσες, τι πρέιτσελ, τι χάμπουργκερ, τι μπιρόνια, τι λουκάνικα, και θα πούμε όχι!!! Που ακούστηκε;; Κατά δεύτερον να δώσουμε λεω ένα σουι τζένερις πνεύμα στις επισκέψεις μας. Να τραβήξουμε μία μήνυση στα Αμερικανάκια για όλα τα δεινά που τραβήξαμε απ΄ αυτούς, κάτι δικτατορίες, κάτι Κύπρους, τα γνωστά δηλαδή. Να ζητάμε αποζημίωση, ίση με το μισό τους ΑΕΠ, και να πάμε κύριοι να συζητήσουμε, τι θένε τα παλικάρια;;; Με τους Γερμανούς το έχουμε παίξει έξυπνα το παιχνίδι, τους βγάλαμε ένα λογαριασμό για ότι έκαναν οι παππούδες τους στο πρώτο μισό του 20ου αιώνα, και έχουν και μετράνε.

Επίσης να πάμε στην κυρ Αγγέλα και να τις πούμε, τέρμα τα παιχνίδια από εσένα, λήξης, πλέον αγοράζω μόνο από τον κύριο Μπάμια. Και φυσικά το ανάποδο, κύριε Μπάμια μου, τα δικά σας παιχνίδια δεν μου αρέσουν λεω να πάρω από την κυρ Αγγέλα. Μια δεύτερη ιδέα είναι να πάμε να τους απειλήσουμε. Είτε βοηθάτε, είτε παραιτούμαι και βάζω τον Πάγκαλο Πρωθυπουργό, στο Οικονομικών τον αγαπημένο σας τον Αλογοσκούφη, στο Εργασίας τον Καραμανλή (είναι που ξέρει από πολύ δουλειά το παλικάρι), στο Ανάπτυξης τη Κανέλλη (ότι καλύτερο έχουμε!) και στο εξωτερικών τον πατήρ Μητσοτάκη. Έτσι που ασχολούνται μαζί μας όλες οι αγορές, όχι μόνο θα καταποντιστεί το Ευρώ, αλλά θα παρασύρει μαζί του και το Δολάριο, για να μην σου πω ότι και το Γιεν χλωμό το βλέπω.

Τελικά μπορεί νότιος Δανία να μην γίναμε, καταφέραμε όμως να κάνουμε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη, Ελλάδα.

Δεν προλαβαίνω λέμε!!! Έχω και τόσα ταξίδια να ετοιμάσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: