Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Που ζούμε ;;; (2)

Σε περιοδικό κυριακάτικης, διάβασα τον απίθανο σχολιασμό του μπιντέιτ, από διάσημους Έλληνες στυλίστες. Ήταν ο κύριος Κωστέτσος, ο κύριος Σαινίδης (κάπως έτσι δεν είμαι και σίγουρη, μπορεί και Σεϊτανίδης!! Δεν ξέρω, θα σας γελάσω, ένα πασίγνωστο σούργελο όμως που εκτός από κακάσχημος, ντύνετε κάτι μεταξύ τσιγγάνας τουρκογύφτισσας και βασιλιά καρνάβαλου) και κάτι άλλα κοριτσάκια παντελώς άγνωστα σε εμένα!

Λοιπόν, τα απίστευτα;; δεν πάει ο νους σας, Πολύ κακόγουστος λεει ο Καραμανλής γιατί φόραγε σκούρο σακάκι, ενώ έπρεπε να βάλει ένα λαμεδάκι, που πάει με την περίπτωση. Ομοίως κάτι ασυνάρτητα για τον Παπανδρέου, και τον φαρδύ γιακά του πουκάμισού του, και κάτι τέτοια. Το φοβερό όμως το είπε για τον Παύλο Τσίμα, που φόραγε λεει ριγέ σακάκι, που δεν του πήγαινε γιατί είναι λεει «σοβαρός άνθρωπος και μίας κάποιας ηλικίας!!!!» ποιος;; ο Παύλος Τσίμας, που με το ζόρι να είναι 55 χρονών. Και ποιος τα λεει αυτά η παιδούλα ο Κωστέτσος, που είναι γύρω στα 12 υποθέτω!!! Δεν του έχουν πει φαίνετε ότι οι πλαστικές δεν σε κάνουν νεώτερο, το δέρμα του τσιτώνουν, μόνο!

Ο άλλος, που αυτά που φοράει είναι λες και βγήκαν από την έκθεση του κιτς, για να μη πω όλα τα άλλα τα κουσούρια του. Το στυλ της Παπαρήγα λεει είναι το καλύτερο, είναι πολύ «καλτ», ενώ δεν του άρεσε το κίτρινο σακάκι με το πράσινο πουκάμισο του Χρυσόγελου (μπεζάκι ήταν πουλάκι μου, ο κόσμος δεν φοράει κίτρινα σακάκια, κάτι σούργελα σαν εσένα φοράνε). Προτιμούσε να το έχει φορέσει λεει ο Τσίπρας, θα του πήγαινε περισσότερο με ένα πιο έντονο πουκάμισο όμως σε λιλά!!! Α! Είπε και για το στούντιο ότι ήταν πολύ συντηρητικό και έκανε το όλο «σόου» βαρετό!!! Έπρεπε να έχει λεει ένα χρωματάκι.

Έχετε να πείτε κάτι;; Οχι;;; να σας πω εγώ! Κατ’ αρχήν γιατί τους ρωτήσανε;;; αφού το κάνανε όμως, τα παιδιά απαντήσανε! Επίσης τους είπε κανείς ότι ήταν το ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών αυτό που βλέπανε και όχι το «τσάο αντένα»;;;

Πάντως εγώ διαβάζοντάς τη συνεντευξούλα αυτή, κατέληξα σε μία απάντηση στο αγωνιώδες χτεσινό ερώτημά μου!

Που ζούμε;;; Στο κλουβί με τις τρελές ζούμε!!!

Συνέχεια στα κέικ με ένα από τα αγαπημένα μου κεκάκια. Το carrot cake, είναι γνωστό ως ένα ελαφρύ, αρωματικό κέικ, που όμως δεν φουσκώνει πολύ. Η πιο κάτω συνταγή είναι από τις πιο εύκολες.

Κέικ Καρότου

1 ποτήρι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 ποτήρι σπορέλαιο (προτιμήστε ηλιέλαιο)
1 ποτήρι μαύρη ζάχαρη
4 αυγά
3 μέτρια καρότα
1/2 φλιτζάνι καρύδια
1 κ. γ. κανέλα

Ρίχνουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, τη ζάχαρη, το λάδι, τη κανέλα και τα αυγά. Χτυπάμε στο μίξερ όλα μαζί 5 λεπτά περίπου, ή λίγο παραπάνω στο χέρι. Περνάμε από το τρίφτη τα καρότα και θρυμματίζουμε τα καρύδια, τα ρίχνουμε και αυτά στο μίγμα μας και το χτυπάμε για άλλα 3 λεπτά περίπου. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μία φόρμα, ρίχνουμε το μίγμα και ψήνουμε στους 200°C για μία ώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: