Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Μένταλιστ

Πλέον μπορώ να κοιμάμαι ήσυχη, βρέθηκε ο διάδοχος του Γιούρι Γκέλερ. Όπως και να το κάνουμε το θέμα αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για την ανθρωπότητα, και για το λόγο αυτό, κανάλια και σοβαροί άνθρωποι, σαν τον κύριο Φερεντίνο ασχολήθηκαν και τελικά το έλυσαν.

Για τους ανίδεους και αγράμματους από εσάς, σας πληροφορώ ότι ο κύριος Γιούρι Γκέλερ, πασίγνωστος εβραίος μένταλιστ, αποτελεί προσωπικότητα παγκόσμιου βεληνεκούς, λυγίζει με το μυαλό του κουτάλια, και όλα τα ασημικά, δεν κωλώνει σε τίποτα, είτε είναι πανηγυριώτικα από το ΙΚΕΑ, είτε είναι πανάκριβα από το Κριστόφλ, αυτός τίποτα όλα τα λυγίζει.

Επίσης, εσείς που πήρατε ήδη ειρωνικό υφάκι, σας λεω ότι οι μένταλιστς, είναι η νέα ανερχόμενη δύναμη στον κόσμο, έχουν αστείρευτες ικανότητες, δεν είναι ταχυδακτυλουργοί όπως ο χουντίνι, όοοοοοοοοχι είναι οι εκλεκτοί. Αμέ!!!

Μιλάνε με άλλους κόσμοι, ξέρουν τι κάνατε και στις 28 ζωές σας, τότε που ήσασταν γαιοσκώληκες αλλά και τότε που ήσασταν πλύστρες στο παλάτι τις Αντουανέτας, όλα τα ξέρουν!

Το μυαλό τους έχει απίστευτη δύναμη, εξού και ονομάζονται μένταλιστς, από το μένταλ=πνευματικό. Έχουν τηλεπαθητικές ικανότητες, διαβάζουν το μυαλό, προβλέπουν το μέλλον και τους πετυχαίνει η μαγιονέζα στο μπλέντερ. Όχι αστεία πράγματα! Βέβαια όλα αυτά που κάνουν δεν έχουν φυσική εξήγηση, δεν μπορεί η φτωχή επιστήμη να τα εξηγήσει. Ανήκουν σε άλλη σφαίρα, σε άλλο επίπεδο, ρε παιδάκι μου.

Απορώ γιατί είσαι καχύποπτος!!! Δεν πιστεύεις στο ξεμάτιασμα; Δεν πιστεύεις στα τσάκρα, στην ζωή σε άλλους πλανήτες, στην τηλεπάθεια, στους ελοχιμ, στην χειρομαντεία, στα όνειρα, στα ταρό, στην μετεμψύχωση;;;

Έλεος επιτέλους, με την καχυποψία σου, έλεος!!!

Τέλος πάντων, βρέθηκε ο διάδοχος του κυρίου Γκέλερ και πλέον μπούμε όλοι να κοιμόμαστε ήσυχοι.

Έχω πολλά φρέσκα λεμόνια σπίτι, από τη Λεμονιά στην Αίγινα. Τις προάλλες η Φιφή έφτιαξε μία Λεμονόπιτα, ξέρετε αυτή τη κλασική με τη καμένη μαρέγκα από πάνω. Ήταν πάρα πολύ ωραία αλλά και αρκετά δύσκολη να γίνει. Αντί λοιπόν να σας γράψω αυτή τη συνταγή σκέφτηκα ότι μία κρέμα λεμόνι, που μπορείτε να απλώσετε πάνω από έτοιμη ζύμη τάρτας ή ακόμα και να την φάτε σκέτη είναι καλή ιδέα, για όσους έχουν λεμόνια σπίτι, και τους αρέσουν τα ξυνόγλυκα.

Κρέμα λεμόνι

Χυμός από 3 λεμόνια

100 γραμμάρια ζάχαρη

100 γραμμάρια βούτυρο αγελαδινό

3 αυγά

ξύσμα από ένα λεμόνι

Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη και τα αδειάζουμε στο κατσαρολάκι με τον χυμό. Ανακατεύουμε συνεχώς και υπομονετικά σε μέτριας έντασης φωτιά μέχρι να δέσει η κρέμα. Τότε την κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο, ανακατεύοντας συνεχώς. Όταν κρυώσει τη αδειάζουμε πάνω σε τάρτα, ή σε μπολάκια για να την φαμε σκέτη, ή πάνω σε βάση που έχουμε φτιάξει από τριμμένα μπισκότα και βούτυρο, όπως στο τσιζκεικ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: