Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Τι πίνεις και δεν μας λες

Από νωρίς πρωί είμαι στο γραφείο, μαζί με άλλους συναδέλφους, και μελετάμε μία προκήρυξη ενός μεγάλου διαγωνισμού. Διαβάζω ....

«Η εμπειρογνωμοσύνη θα λαμβάνει υπόψη της δύο κεντρικούς άξονες κατευθύνσεων: α) την ανάγκη ενεργητικής διαχείρισης των αυξημένων αποδόσεων της καθετοποίησης με προσανατολισμό την εσωτερική διακλαδική και διατομεακή (πρωτογενής, δευτερογενής και τριτογενής τομέας) συνεργασία μέσα από καινοτόμες δράσεις και δίκτυα πελατών και συνεργατών-συμμάχων, β) μπλα μπλα ... κάτι ανάλογο»

Λοιπόν παρακαλώ πολύ όποιος κατάλαβε κάτι, έστω αν έχει την παραμικρή υποψία για το τι θέλει να πει αυτός ο υπέροχος δημόσιος υπάλληλος, αυτό το τέρας μόρφωσης, να με ενημερώσει και εμένα την πτωχή, μπας και γλιτώσω το εγκεφαλικό ή την κατάθλιψη.

Εγκεφαλικό θα πάθω γιατί δεν καταλαβαίνω τι λεει όσες φορές και να το διάβασα, και κατάθλιψη γιατί αφορά σε αναπτυξιακό έργο του ελληνικού δημοσίου, και άρα τα μαύρα μας τα χάλια ως χώρα! Για την παραπάνω δουλειά δε και για κάτι άλλα ανάλογα αντικείμενα που όλα μαζί περιγράφονται σε 2,5 σελίδες, θα δώσουμε, ως έλληνες φορολογούμενοι 2 εκατομμύρια ευρώ.

Με αυτά ασχολούμαι σήμερα και δεν μπορώ να σας γράψω και πολλά. Αν όμως θέτε να βοηθήσετε την φιλενάδα σας, μπορείτε να κάνετε 2 πράγματα, να μου εξηγήσετε τι θέλει να πει ο ποιητής, ή να μου φέρετε μπροστά μου αυτόν που το έγραψε, αυτόν που το υπέγραψε, αυτόν που το ενέκρινε, τους προϊσταμένους τους, γενικώς όλα αυτά τα γίδια που τους βάλανε εκεί που τους βάλανε και τους ανέθεσαν ότι τους ανέθεσαν, να εξετάσω τι σόι σκατά έχουν στο κεφάλι τους.

Αυτά, και όποιος ξαναπεί ότι ο Λαλιώτης μιλούσε ακαταλαβίστικα, να έρθει να του ξηγήσω ....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κάνε όποια πραγματογνωμοσυνη εσυ πιστεύεις. Ετσι και αλλιώς δεν θα μπορεί ούτε αυτός να σου πει που έχεις λάθος !!! Μιρέλλα

tilemetora είπε...

Oraia idea mirelou!