Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Μετά τα 30 ...

Σύμφωνα λοιπόν με μία διαφήμιση που παίζει πολύ στην Τιβι, μετά τα 30 οι γυναίκες, δεν πρέπει να αφήνουν την «ελαφριάς μορφής ακράτεια» να τις περιορίζει !!!!!!!!!!

Με άλλα λόγια, οι γυναίκες μετά τα 30 πρέπει να κυκλοφορούν με μπειμπιλίνο ενηλίκων! Έτσι είναι αυτά τα πράγματα ... μετά τα 30 θες και μπειμπιλίνο, θες και μία βουλγάρα να σε προσέχει. Τι κάθεσαι και παιδεύεσαι αγαπητή μου, να μείνεις νέα, να δείχνεις όμορφη, βάφεσαι, στολίζεσαι, ...., έρχεται μία διαφήμιση και σου ισοπεδώνει το είναι σου! Είσαι 30 και κάτι, λήξης έχεις ακράτεια, μαζί με τη γιαγιά σου και τη θεία σου τη Φρώσω. Αλλά μην ανησυχείς υπάρχει λύση, μίας και σύνταξη δεν σου δίνουν πριν τα 65, και πρέπει να πηγαίνεις στη δουλειά, θα φοράς μπειμπιλίνα κάτω από το στριγκάκι. Μιας και τα διαθέσιμα μπειμπιλίνα του θείου Βρασίδα, δεν είναι κολακευτικά, βγάλαμε εμείς ειδικά για εσένα, που ταιριάζουν καλύτερα με τις γόβες!!!

Μα καλά είναι πράγματα αυτά;;;;
Μετά τα 30 ;;;;;
Ήμαρτον επιτέλους! Διαλέχτε τι μας θέτε νυμφίδια ή σκατόγριες ... μετά τα 30!

Αυτά τα σημερινά παράπονα. Αααα, ένα ακόμα, ας του πει κάποιος να κουνάει λιγότερο τα χέρια του όταν δίνει συνεντεύξεις, ζαλίζομαι!!!!

Σήμερα θα σας γράψω ένα τουρσί που δοκίμασα πρόσφατα και μου άρεσε πάρα πολύ. Έψαξα λοιπόν βρήκα την συνταγή, την έκανα με επιτυχία και ....βουαλά...

Ντοματίνια τουρσί

1 κιλό ντοματίνια (μπορείτε να βάλετε και μισά μισά κόκκινα και κίτρινα)
2 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε λεπτές φετούλες
40 γραμμάρια τζίντζερ φρέσκο, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές φετούλες
1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένη κόκκινη πιπερίτσα, ή μπούκοβο
2 κουταλιές της σούπας κουρκουμάς σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
¾ φλιτζάνι λευκό ξίδι (περίπου 200 ml)
100 γραμμάρια ζάχαρη
αλάτι και λάδι

Αφαιρούμε το κοτσανάκι από τα ντοματίνια και τα τρυπάμε με ένα πιρούνι σε 2 σημεία. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεματάμε σε 4 κουταλιές της σούπας λάδι το σκόρδο και το τζίντζερ, προσθέτουμε τη πιπεριά, τον κουρκουμά και το κύμινο, και σοτάρουμε για λίγο σε χαμηλή θερμοκρασία. Τέλος προσθέτουμε το ξύδι, τη ζάχαρη, 2 κουταλάκια αλάτι, και ¾ του φλιτζανιού νερό, και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά περίπου. Αποστειρώνουμε τα βάζα μας (τα βράζουμε για 5 λεπτά σε καυτό νερό, και τα αφήνουμε να στεγνώσουν ανάποδα σε μία πετσέτα). Γεμίζουμε τα βάζα με τα ντοματίνια και καλύπτουμε με το υγρό, κλείνουμε τα βάζα και τα διατηρούμε στο ψυγείο για 1 μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: