Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008

Σημερις το πλοίο για Τήνο αναχωρεί στις 7:30

Άλλος για Χίο τράβηξε πήγε, κι άλλος για Μυτιλήνη, εμείς όμως πάμε Τήνο. Φεύγουμε, αγαπημένα μου καταπιεσμένα μου Αθηναιάκια, δεν πήραμε τα βουνά, πήραμε τα πλοία και πάμε να λιαστούμε, να κολυμπήσουμε, να ντιρλιάσουμε, και να εκτονωθούμε, με άλλα λόγια.

Είπαμε να πάμε στην Τήνο, να ανάψουμε ένα καντήλι στη χάρη της – που λένε – μπας και γλιτώσουμε απ΄ αυτά που τραβάμε! Μιας και δεν υπάρχει άλλη λύση, μιας και η Βενζίνη θα φτάσει τα 200 το λίτρο, μίας και τις ντομάτες ντάλα καλοκαίρι θα τις πληρώνουμε 2 ευρώ το κιλό, μίας και θα καούν και τα υπόλοιπα δάση το καλοκαίρι, μίας και θα συνεχίζει να ασκεί περιβαλλοντική πολιτική ο Σουφλιάς, μίας και Πρωθυπουργός θα συνεχίσει να είναι ο Κωστάκης με τους ωραίους φίλους, μίας τη Ζήμενς την πληρώσαμε ήδη, μίας και ο Γιωργάκης θα συνεχίσει να μαλώνει με τον πρώην μας, μίας θα χάσει η Εθνική το Σάββατο, μίας και στην τελική θα δουλεύουμε 60 ώρες, …., είπαμε και εμείς να το ρίξουμε στα Θεία μπας και σωθούμε!!

Πήραμε λοιπόν τις λαμπάδες μας, - η δικιά μου είναι φτηνή καθώς δεν είμαι και πρώτο μπόι, αλλά τα αγόρια πραγματικά ξηλώθηκαν!!- τις ομπρέλες μας, τα αντηλιακά μας και σε λίγες ώρες σας κουνάμε το μαντίλι!!

Καλό τριήμερο, και συνταγή από Τρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: