Τρίτη 15 Απριλίου 2008

Ο Βαγγέλης ο Θεός

Ο Βαγγέλης είναι ο μόνος απο την παρέα μας που έχει παρατσούκλι. Απο μικρά στο σχολείο τον λέγαμε Θεούλη. Υπάρχει μία περίεργη ιστορία πίσω απ΄ αυτό, που θα σας την γράψω άλλη μέρα. Σήμερα όμως είναι μεγάλη μέρα, αφιερωμένη στο Βαγγέλη μας. Σήμερα εκλέχθηκε Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο στης Αθήνας, με 23 ψήφους στους 26.

Αν κάποιος σε αυτή τη χώρα αξίζει να έχει μία θέση στα πανεπιστήμιά μας, τόσο για την επιστημονική του κατάρτιση, όσο και για το «ήθος σου ανδρός», αυτός είναι ο Βαγγέλης. Είναι φίλος σου, θα μου πείτε εσείς που δεν τον ξέρετε, όσοι όμως τον ξέρετε δεν θα πείτε τίποτα θα συμφωνήσετε μαζί μου. Ο ίδιος δεν θέλει να ακούει τέτοια πράγματα, αλλά το να λες το σωστό, επιβάλετε σε τέτοιες περιπτώσεις.

Το ποσοστό των 23 ψήφων στους 26, είναι μεγάλη επιτυχία και σπανίως κάποιος εκλέγετε με τέτοια ποσοστά. Αποδεικνύει δε ότι όταν η στάση ζωής σου είναι η σωστή, τότε καμία λαμογιά και καμία ίντρικα δεν μπορεί να σε ακυρώσει.

Μπράβο Θεούλη μου, όχι μόνο το αξίζεις αλλά στο χρεωστάγανε. Για το μόνο που λυπάμαι σήμερα είναι ότι είμαι στο Καρπενήσι – που τώρα που γράφω χιονίζει στο βουνό – και δεν μπορώ να σε αγκαλιάσω και να σου δώσω ένα μεγάλο φιλί.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ, ΝΑΙ. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ.
ζεφ